Over mij

Hoi, mijn naam is Rob en ik woon in Gouda. Welkom op mijn website , hieronder lees je meer over hoe ik in de fotografie wereld terecht ben gekomen. 

Toen ik in 2012 een blessure opliep op de dansopleiding zat ik noodgedwongen aan de kant toe te kijken. In deze periode heb ik een camera aangeschaft en ben ik mijn klasgenoten gaan fotograferen. 

Nu, 7 jaar later heb ik tientallen dansers voor de camera gehad en ook tientallen dansvoorstellingen mogen fotograferen.  In deze tijd heb ik mijn dansopleiding afgerond en heb ik een jaar lang les gevolgd op de School voor Fotografie te Breda. 

Door de dansopleiding die ik heb gevolgd heb ik ook de nodige technische kennis opgedaan van verschillende danstechnieken die tot uiting komt in mijn fotografie.  Ook ben ik met het fotograferen van dansers in aanraking gekomen met portretfotografie wat me zeer aanspreekt. Inmiddels heb ik de beschikking over een kleine thuisstudio waardoor ik flexibeler ben geworden in het studiowerk. 

Naast portret en dansfotografie vind ik theaterfotografie enorm uitdagend om te doen. De lastige omstandigheden in het theater geven vaak de mooiste foto's en elke voorstelling is uniek. 

Mocht je interesse hebben om een portret, bruiloft, voorstelling of dans shoot door mij te laten maken aarzel dan niet en stuur me een berichtje. Mocht je andere vragen hebben ook dan kun je me gewoon een berichtje sturen. 

* Verschillende samenwerkingen tot nu toe:

  - Codarts

  - MBO Dans Goes

  - Dancepointe

  - Roots Compagnie

  - Dansatelier Roosendaal

  - Battle Bad

  - Hiphop Lab 040

  - Caldic Netherlands

  - Nationaal Monument Kamp Vught

  - Get your wack on!

  - De Dutch Don't Dance Divison

Contact Me

Gouda, 2807 MD

rclarijs.justphotography@gmail.com

Tel: 06 40882083

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 by  Rob Clarijs

Gouda, 2807 MD

rclarijs.justphotography@gmail.com

Tel: 06 40882083

Interesse in portretfotografie, dansfotografie, theaterfotografie stuur me een bericht via het contactformulier.